Alles wat je moet weten over de Flitsbezorger Flink: De ultieme guide

Inhoudsopgave

1. Wat is Flink?

Flink is een innovatieve online supermarkt die zich specialiseert in flitsbezorging. Als een flitsbezorger biedt Flink klanten de mogelijkheid om hun boodschappen binnen slechts 10 minuten thuisbezorgd te krijgen. Het bedrijf werd opgericht in december 2020 door Oliver Merkel, Julian Dames en Christoph Cordes en is sindsdien snel gegroeid in Nederland en andere Europese landen.

2. Hoe werkt Flink?

Het gebruik van Flink is eenvoudig en efficiënt:

 1. Download de Flink-app op je smartphone en registreer je account.
 2. Kies uit het uitgebreide assortiment van meer dan 2200 producten.
 3. Plaats je bestelling en betaal met één van de beschikbare betaalmethoden (Creditcard, Apple Pay, iDeal en Paypal).
 4. Flink’s order pickers verzamelen jouw bestelling en pakken deze in.
 5. Binnen 10 minuten wordt je bestelling bezorgd door een vriendelijke rider.

Flink bezorgt dagelijks van 08:00 uur tot 00:00 uur.

3. Wat bezorgt Flink?

Flink biedt een breed scala aan productcategorieën, waaronder:

 • Verse groente en fruit, inclusief biologische opties
 • Vlees, vis, en vegetarische producten
 • Zuivelproducten en eieren
 • Diepvriesproducten
 • Bakkerij- en ontbijtproducten
 • Dranken, zoals frisdrank, koffie, thee, en alcohol
 • Huishoudelijke benodigdheden en schoonmaakmiddelen
 • Verzorgings- en drogisterijartikelen.
 • Kant-en-klare maaltijden en snacks
 • Babyverzorgingsproducten en luiers
 • Huisdierbenodigdheden, zoals voer en speeltjes
 • Tijdschriften en kleine entertainmentproducten

Flink heeft ook een unieke samenwerking met sieraden- en kledingmerk MyJewellery, waardoor je via de Flink-app sieraden en accessoires kunt bestellen – perfect voor last-minute cadeaus.

Alle producten per categorie​

4. Hoe duur is Flink en zijn er extra kosten?

De prijzen van producten bij Flink zijn concurrerend met traditionele supermarkten. Om de huidige prijzen te bekijken, ga je naar Flitsapps.nl, klik op ‘aanbieders’ en vervolgens op ‘Flink’. Je kunt per categorie de prijzen bekijken en zelfs de prijzen van Flink vergelijken met andere flitsbezorgers zoals Getir en Gorillas.

De bezorgkosten bedragen €3,00 per bestelling, en het minimum bestelbedrag is €10,00.

Start met vergelijken!

5. Is Flink winstgevend?

Hoewel Flink en andere flitsbezorgers momenteel mogelijk geen winstgevende bedrijfsmodellen hebben, investeren investeerders toch in deze bedrijven vanwege hun toekomstige potentieel. Wanneer het aantal bestellingen toeneemt, kunnen de inkomsten en efficiëntie van deze diensten verbeteren, wat uiteindelijk tot winstgevendheid kan leiden.

Motto: to give people back some of their valuable time during their hectic days and impress them with our service every time they order

6. Waar bezorgt Flink?

Flink bezorgd op dit moment in de volgende steden steden in Nederland: Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Bussum, Capelle aan den IJssel, Delft, Deventer, Dordrecht, Ede, Den Haag, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Katwijk aan Zee, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Rijswijk, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Zeist en Zoetermeer.

Als jouw stad er nog niet bij staat, kun je jouw stad op de wachtlijst zetten bij Flink. Zij zullen dan zo snel mogelijk hun diensten uitbreiden naar jouw stad.

7. Wat als er iets misgaat met de bezorging of met mijn boodschappen?

Mocht je problemen ondervinden met je bestelling, neem dan gemakkelijk contact op met Flink via de app. Ze zullen je situatie bekijken en helpen bij het vinden van een oplossing. Let op: zodra je op de ‘bestel’-knop drukt, kan je bestelling niet meer worden geannuleerd of gewijzigd. Mocht er echter een probleem zijn met de kwaliteit van de producten of als er iets ontbreekt, zal Flink je tegemoetkomen en zo snel mogelijk met een passende oplossing komen.

Let op: als je eenmaal op de ‘bestel’ knop hebt gelikt, kan je jouw besteling niet meer aanpassen. Dit komt omdat, zodra jij op de knop klikt, direct ‘order pickers’ voor jou aan de slag gaan om jouw boodschappen binnen 10 minuten te kunnen bezorgen.

8. Heeft Flink kortingscodes?

Ja, Flink biedt regelmatig kortingscodes en promoties aan voor nieuwe klanten. Deze kortingen kunnen variëren van gratis bezorging tot een korting op je eerste bestelling. Houd de Flink-app in de gaten voor actuele aanbiedingen en kortingscodes, of zoek online naar de meest recente Flink-kortingscodes.

9. Milieubewustzijn bij Flink

Flink is bewust bezig impact op het milieu en heeft als doel om milieuvriendelijke praktijken te bevorderen. Zo gebruiken ze elektrische fietsen voor de bezorging, waarmee ze in hun operatie CO2-uitstoot proberen te verlagen. Ook zetten ze zich in om plastic verbruik te minimaliseren en bieden ze biologische en duurzame producten aan.

10. Concurrentie op de flitsbezorgmarkt

De flitsbezorgmarkt is een snelgroeiende sector met meerdere spelers die concurreren voor marktaandeel. Naast Flink zijn er nog andere flitsbezorgers zoals Getir, Gorillas en Dija, die vergelijkbare diensten aanbieden. Deze concurrentie is gunstig voor consumenten, aangezien het leidt tot betere diensten, lagere prijzen en aantrekkelijke promoties.

Conclusie

Flink is een innovatieve en gebruiksvriendelijke flitsbezorger die zich onderscheidt door razendsnelle bezorging, een uitgebreid productassortiment en concurrerende prijzen. Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je boodschappen te doen, is Flink zeker het proberen waard.

Flitsapps
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart